ПЕРЕВАГИ ФОРМИ ДЛЯ ВИПІЧКИ KRAUFF 26-203-062:
форма виготовлена з високоякісної вуглецевої сталі з антипригарним покриттям
роз'ємна конструкція, готову випічку зручно витягувати
поверхня має захисні властивості, гігієнічна, її легко чистити.
посуд здатний служити довгі роки, успішно протистоїть дрібним подряпинам, стійкий до корозії, не вступає в хімічні реакції і не змінює смак продуктів.
наявність вуглецю сильно впливає на властивості сталі навіть при незначній зміні його вмісту, чим більше вуглецю міститься в сталі - тим вище межа міцності і твердості сталі
вуглецева сталь стійка до високих температур і не втрачає своїх властивостей при нагріванні до 240°С
вуглецева сталь швидко і рівномірно нагрівається і добре зберігає тепло, легка, міцна та довговічна
Рекомендації щодо використання:
можна мити в посудомийній машині
не рекомендується використовувати металеві, гострі кухонні інструменти
Виробник:
Німеччина