Велогонка на шосе «Тур братів Стародубов»

До Дня Незалежності України в Хмельницькому на шосе «Тур братів Стародубів» пройшли перші міжнародні і 24 за рахунком змагання з велоспорту. Захід відбувся 21-24 серпня, і був влаштований Федерацією велоспорту Хмельницького і управлінням молоді та спорту міськради Хмельницького. Спонсорували змагання такі компанії, як магазин «Антикриза», VIZMU.UA, ТОВ «СУНП» 2К.

Спортивну подяку хочемо висловити Міському голові міста Хмельницька Сімчишина Олександру Сергійовичу, завдяки його підтримці велогонка на честь братів Стародубов стане традицією. З активною участю Міського голови міста Хмельницька в житті міста ви можете ознайомитись тут https://khm.gov.ua/

Хто брав участь

У заході брали участь чоловіки і жінки різного віку, але не молодше 19 років. При цьому обмеження по максимальному вікові було – допускалися все, кому дозволяло здоров'я. Однією з основних умов участі була така: надання меддовідки, що підтверджує отримання допуску від лікаря.
Зареєструватися для участі в змаганнях можна було через інтернет з 10 до 20 серпня. Щоб взяти участь в заході, потрібно було просто вписати запитувані дані в спеціальну форму. Перші 70 чоловік, які зареєструвалися на змагання, отримували право на безкоштовне проживання на час заходу.
Для участі необхідно було взяти з собою копію ІНН, паспорт, медичний поліс, а також документ про стан здоров'я. Кожен учасник повинен був заплатити вступний внесок, рівний 300 гривням. З внесків спортсменів був сформований призовий фонд на суму 100 тисяч гривень. Змагання проходило відповідно до сучасних норм велосипедного спорту. Спортсмени особисто відповідали за дотримання правил змагання і правил дорожнього руху.

Що входило в спонсорський пакет послуг

Гарне спонсорування дозволило організувати дійсно цікавий захід, який приніс учасникам і глядачам масу позитивних емоцій. Завдяки спонсорам організатори змогли реалізувати наступне:
безкоштовне проживання для тих спортсменів, які першими записалися на захід;
публікацію зовнішньої реклами з інформацією про змагання на міських білбордах, в соціальних мережах;
виробництво і монтаж стенда, створення арок, стрічок огородження, наметів, нашивних номерків, грамот для вручення учасникам;
оренду фотофінішу для фіксації результатів велогонки;
наймання ведучого і фотографа;
організацію виїзного кафе;
вручення призів для тих, хто домігся хорошого результату в змаганні. У їх числі були посуд, побутова хімія, одяг, бейсболки, подарункові купони.

Відгуки учасників і глядачів спортивного заходу

Учасники та глядачі позитивно відгукнулися про змагання, які пройшлиі. Глядачі і самі спортсмени дякують організаторам за зроблену роботу і цікаве змагання. Люди відзначають відмінну атмосферу, оптимальний формат змагання (багатоденка). Багато учасників висловлюють подяку за кавоварку, яка була встановлена ​​після фінішу.

Призові місця зайняли

Група М-7:

  1. Курафєєв Микола
  2. Печенюк Геннадій

Група М-6:

  1. Тедоренко Валентин
  2. Кривко Євгеній
  3. Бородаєв Микола

Група М-5:

  1. Процько Павло
  2. Романов Геннадій
  3. Павловський Костянтин

Група М-4:

  1. Філін Дмитро
  2. Іщенко Григорій
  3. Козаченко Андрій

Група W-4:

  1. Нестерук Тетяна
  2. Радушинська Наталя

Група М-3:

  1. Дубінець Тарас
  2. Махно Андрій
  3. Савчук Руслан

Група М-2:

  1. Гузов Віктор
  2. Бакуринский Борис
  3. Філін Євген

Група W-2:

  1. Бондаренко Вікторія
  2. Тарнавчик-Чугуєвець Наталя
  3. Савіна Катерина

Група М-1:

  1. Козаченко Сергій
  2. Рожко Данило
  3. Мисник Олександр

Дякуємо всім за участь і сподіваємося, що подібні заходи будуть організовуватися частіше, в тому числі і з інших видів спорту.