BLACK FRIDAY в інтернет-магазині VIZMU – час порадувати себе та близьких

Чорна п'ятниця – головне свято осені у світі шопінгу. Це довгоочікувана пора гарячих знижок та акцій, що дозволяє вам купувати подарунки для рідних та друзів, робити обновки. А також чудовий привід для придбання оригінальної брендової продукції за найвигіднішими цінами. Така можливість надається лише раз на рік.
Інтернет-магазин VIZMU підготував для вас найпопулярніші позиції з максимальною знижкою. Вже з 24 по 30 листопада супервигідні пропозиції товару найвищої якості від виробників зі світовим ім'ям. Не пропустіть, грандіозний розпродаж! Купуючи акційний товар, отримуєте кешбек!

Чорна п'ятниця з інтернет-магазином VIZMU

У нашому онлайн-каталозі представлений величезний вибір якісної продукції за фантастичними знижками – кухонне приладдя та побутова хімія. Товар від світових брендів дозволить створити комфорт та затишок для всієї родини, насолодитися чистотою та блиском вашого будинку.
Black Friday – чудова нагода поповнити запаси професійної побутової хімії, порадувати себе покупкою нового посуду. Супервигідні пропозиції магазину VIZMU не залишать вас байдужими.

Фірмова побутова хімія

Тільки у нас побутова хімія найпопулярніших німецьких брендів зі знижками до 70%. Продукція виробляється із високоякісної сировини на професійному німецькому устаткуванні з використанням передових технологій. В асортименті знайдете екологічно чисті продукти за такими категоріями:

  • Краса і здоров'я;
  • Засоби для прання;
  • Засоби для миття посуду;
  • Засоби для збирання;
  • Кошти для дезінфекції;
  • Автохімія.

Натуральні інгредієнти, інноваційний підхід до вдосконалення продукції, висока концентрація активних компонентів – допоможуть досягти бажаних результатів. Чорна п'ятниця дозволяє придбати якісний догляд таких брендів: DALAS, GALAX, 2KHORECA, For my FAMILY, WASH&FREE та інших.

Кухонне начиння за вигідною ціною

Якщо ви давно мріяли купити якісний посуд від відомих торгових марок, але постійно відкладали придбання. Чорна п'ятниця в VIZMU дарує можливість купити практичне кухонне начиння за акціями від світових брендів:

  • Kamille;
  • Krauff;
  • К2.

Високі практичні характеристики, довговічність, високоякісний матеріал, екологічність, безпека, зручність застосування, економія часу та енергії гарантують максимально комфортне приготування.
Не пропустіть грандіозний розпродаж в інтернет-магазині VIZMU – будьте готові до Чорної п'ятниці. Купуйте за знижками все, що є у спеціальному розділі. Встигніть придбати фірмову продукцію за зниженими цінами.